Εταιρεία

Η εταιρεία εδρεύει στο Merkendorf της Γερμανίας, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Νιρεμβέργης. Ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τον χώρο της επιτυχημένης διαφήμισης και προώθησης.

Το δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από ανθρώπους που έχουν εμπειρεία στον χώρο της διαφήμισης και της επιχειρηματικότητας.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται τους τελευταίους μήνες και σκοπός της είναι η ανάδειξη επιτυχημένων επιχειρήσεων και προώθηση αυτών, όπως πολύ επιτυχημένα έχει κάνει στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Έχοντας εμπειρεία στον επιχειρηματικό χώρο, έχουμε την δυνατότητα να αναδείξουμε την εταιρεία σας και να την κάνουμε κορυφαία στον χώρο.

Μπορούμε να αναλάβουμε το Franchise της εταιρείας σας και να καταστρώσουμε επιτυχημένα Business Plan, τα οποία είναι πρωτότυπα για τα Ελληνικά δεδομένα.

Σήμερα, η ασταθής οικονομία, η αυξανόμενη ανεργία, το άνχος για το αυρίο, ωθούν όλο και μεγαλύτερο κοινό στην λύση του franchise για την διασφάληση του κεφαλαίου, αλλά κυρίως για την ανταπόδωση του κόπου τους. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, να δώσουμε λύσεις, με σίγουρο αποτέλεσμα το θετικό πρόσημο των κερδών της εταιρείας σας.

Κλείστε σήμερα ραντεβού με έναν από τους έμπειρους εκπροσώπους μας και ενημερωθείτε σχετικά με την διασφάλιση της υγείας της εταιρείας σας.